Rzetelna Firma
Szukaj treści

Wpisz szukaną frazę


Wyszukiwanie zaawansowane

Regulatory Kwasowości, Konserwanty i Stabilizatory

Sortuj wg:
Domyślny
Filtrowanie produktów
Kwas Mlekowy 80% spożywczy E270 1t
Kwas mlekowy to naturalna substacnja odgrywająca ważną rolę w procesach metabolicznych człowieka.  Oznaczony jako  E270 ...

Netto: 5 040,00 zł
Brutto: 6 199,20 zł

Glikol propylenowy min.99% 1t

Netto: 8 940,00 zł
Brutto: 10 996,20 zł

Glikol propylenowy min. 99% 30kg

Netto: 401,56 zł
Brutto: 493,92 zł

Kwas cytrynowy jednowodny E330 25kg
Kwas cytrynowy używany jest głównie jako regulator kwasowości oraz przeciwutleniacz w przemyśle spożywczym w szerokiej gamie produktów m.in. ...

Netto: 118,38 zł
Brutto: 145,60 zł

Kwas jabłkowy (DL-) E296
Zakwaszacz, substancja buforująca, synergent 3024, 0658, Z044, 0715
Cytrynian trójsodowy E331c
Regulator kwasowości, przeciwutleniacz, emulgator, stabilizator 3024, 0715, 0637
IZO-Askorbinian sodu E316
Przeciwutleniacz 3024
Kwas Izo-Askorbinowy E315
Przeciwutleniacz, Konserwant 3024
Kwas sorbowy E200
Konserwant, regulator kwasowości 3024, 0715, Z044, 0637
Sorbinian potasu granulat/proszek E202
Konserwant, stabilizator 3024, Z044, 0715, 0658, 0637
Azotan sodu E251
Konserwant. Ma właściwości bakteriostatyczne i fungistatyczne , hamuje rozwój drożdży , pleśni , bakterii masłowych ...
Benzoesan sodu E211
Konserwant Z044, 0658, 0715, 0637
Kwas benzoesowy E210
Konserwant Z044
Kwas borowy
Konserwant Z044
Kwas propionowy E280
Konserwant Z044
Mrówczan sodu E237
Konserwant Z044
Mrówczan wapnia E238
Konserwant Z044
Pirosiarczyn sodu E223
Biłały krystaliczny proszek. Działa chamujaco na rozwój pleśni i bakterii. Konserwant, środek bielący, środek do ...
Propionian sodu E281
Konserwant Z044
Propionian wapnia E282
Konserwant Z044, 0637, 0715
Wyświetlanie od 1 do 20 (z 73 pozycji) Stron:  1  2  3  4  Następna >> 
Języki
Polski English
Tłumacz Google
Cennik

HTML   CSV

...jest pusty

Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czas wyświetlania strony: 0.138s